BrainSolutions werkt met de KMO-portefeuille

Dankzij de kmo-portefeuille van het Agentschap Innoveren & Ondernemen kunnen kmo's subsidies krijgen voor opleiding en advies. BrainSolutions is erkend dienstverlener, waardoor u op financiële steun kunt rekenen van de Vlaamse Overheid wanneer u bij ons opleidingen of advies afneemt.

KMO-FLOWCHART-(6).png

Ons registratienummer voor opleidingen: DV.O241878
Ons registratienummer voor advies: DV.A240018

Welke diensten worden gesubsideerd?

Er is een onderscheid tussen enerzijds advies (traject vóór de effectieve uitvoering van een IT-project) en anderzijds opleiding (het traject na de uitvoering).
De uitvoering zelf, zoals bijvoorbeeld het technisch ontwerp, de realisatie van het project, en het testen ervan, wordt niet gesubsideerd.

 

Welke stappen zijn er nodig om subsidie te krijgen?

Controleer eerst of u recht hebt op steun. Er is ook een limiet op de hoeveelheid subsidie die u via de kmo-portefeuille kan krijgen. Voor meer informatie, raadpleeg deze website van de overheid: https://www.vlaio.be/nl/subsidies-financiering/kmo-portefeuille

Tijdens of voorafgaand aan onze samenwerking, bekijken we welke zaken kunnen worden betaald met de kmo-portefeuille. Voor deze zaken maken we dan een aparte offerte op. Ook de facturatie gebeurt apart van eventuele andere diensten die u bij ons afneemt.

Het proces verloopt als volgt:

 
  1. 1Overeenkomst advies / inschrijving opleiding
  2. 2Digitale aanvraag + storting van het eigen aandeel
  3. 3Advies / Opleiding
  4. 4Betaling via de kmo-portefeuille
  5. 5Beoordeling

Nog vragen?

Neem contact met ons op als u wilt weten wat wij voor jou kunnen betekenen.

Als u nog verdere vragen hebt over de kmo-portefeuille, neem dan zeker ook een kijkje op de website van de kmo-portefeuille.