Website ontwikkeling met Kentico

Alles wat u nodig hebt voor digitaal succes in een handomdraai!

Kentico is een alles-in-één platform dat volledig intern is opgebouwd. Geen frustraties en moeilijkheden met externe applicaties en zo bent u veel sneller volledig klaar om van start te gaan. De perfecte klantervaring aanbieden was nog nooit zo eenvoudig.

Lees meer Contacteer ons
Image

De voordelen van het product zijn:

✅ Alles-in-één-oplossing
✅ Out-of-the-box functionaliteiten
✅ Uitgebreid aanbod van moduleerbare toepassingen
✅ Platform op maat en naar uw wensen

Ontdek de mogelijkheden van Kentico CMS

Feature Icon

Web Content Management

Met veel meer out-of-the-box functionaliteiten dan eender welke andere provider, biedt de web content management-oplossing van Kentico u de kans om een coherente gebruikerservaring af te leveren via verschillende kanalen en toestellen. U kan Kentico integreren in bijna elk back-end systeem. Daardoor wint u tijd en geld en kan u nog meer verwezenlijken.

Feature Icon

E-commerce

Met de e-commerce-oplossing van Kentico kan u het design van de website en de structuur van de online shops in lijn houden met uw visie. Een sterke webshop uitbouwen is een fluitje van een cent dankzij een eenvoudige integratie met externe systemen, simpele betalingsmogelijkheden en een ondersteuning voor verschillende talen en valuta.

Feature Icon

Online Marketing

De Online Marketing-tool van Kentico geeft u een volledig overzicht van uw klanten, met de mogelijkheid om elke gebruikerservaring te personaliseren. Met Web Analytics, Lead Scoring & Marketing Automation kan u potentiële klanten opvolgen en uw campagnes analyseren en optimaliseren om de juiste boodschap te leveren aan de juiste persoon op het juiste moment.

Feature Icon

Intranet en samenwerking

Met de Kentico Intranet & Samenwerking-tool wordt het beheren van werkgroepen en projectteams ontzettend eenvoudig voor alle gebruikers. Met een eenvoudige projectmanagementtool, eenvoudige integratie van Sharepoint, het gedetailleerd beheer van werkgroepen en moduleerbare pagina’s specifiek voor elk departement is Kentico de gemakkelijke en snelle weg naar slimmer werken.

Feature Icon

Online Communities

De Online Communities-tool geeft u de instrumenten die u nodig hebt om online gemeenschappen aan te maken, te beheren en te integreren. Zo kan u kwaliteitsvol internetverkeer creëren, unieke klantenfeedback verkrijgen en conversaties over uw merk stimuleren. Met out-of-the-box support voor fora, blogs, groepen en meer helpt Kentico u om actieve gemeenschappen te bouwen, voor nog meer merkbekendheid.

Feature Icon

Platform

Het alles-in-één CMS-platform biedt vele out-of-the-box functionaliteiten, een uitgebreid aanbod aan toepassingen met veel mogelijkheden tot personalisatie om zo snel websites te kunnen ontwikkelen. Met Open API kan de CMS van Kentico eenvoudig integreren met bijna elk back-endsysteem, met als resultaat ultieme flexibiliteit doorheen verschillende kanalen.

Vraag uw gratis Health Check aan

Vul uw gegevens in en ontvang 1 uur gratis consultancy. Op die tijd werpt één van onze experts een frisse blik op uw apps en systemen, en formuleren we een kort advies waar je écht iets aan hebt.

Bent u nog maar net van start aan het gaan? Dan gebruiken we dit uur om met u een Zoho demo omgeving op te zetten en u hierin wegwijs te maken.

Ontvang 1 uur gratis advies van een Zoho expert