Software op maat & integraties

Op de vraag "To Buy or To Build" antwoorden wij meestal steevast: "Buy Zoho!" maar dit moeten we eigenlijk nuanceren. Soms bent u toch nog steeds beter af door uw software zelf te (laten) bouwen. En precies daarom hebben wij een team van ervaren .NET developers bij BrainSolutions.

En wanneer u toch voluit voor de kant-en-klare software kiest, zal u merken dat er bepaalde functionaliteiten gewoonweg niet beschikbaar zijn, die u eigenlijk toch graag zou hebben. Pech? Nee hoor! Dan breien we daar gewoon een stukje code aan dat doet wat je wilt.

Contacteer ons
Image

De mogelijkheden zijn eindeloos

Het voordeel van software op maat, is dat er bijna geen beperkingen zijn. Samen met u gaan we op zoek naar de meest geschikte oplossing, en vervolgens bouwen we het precies zoals u wenst. Hier hangt natuurlijk een prijskaartje aan vast, maar daar krijgt u ook wat voor.

Wij zijn voorstander van slimme oplossingen die het beste van twee werelden combineren: we zetten maximaal in op cloudsoftware van Zoho, en we breiden dit uit met maatsoftware waar nodig. Dit kunnen integraties zijn met externe systemen, of bepaalde automatisaties die standaard niet beschikbaar zijn. Dit alles om ervoor te zorgen dat de processen in uw bedrijf gesmeerd lopen.

Exact Online
Eén van onze meest populaire integraties die we aanbieden, is de koppeling tussen Zoho en Exact Online. Onze ervaring leert ons, dat de mogelijkheden die standaard voorhanden zijn in Zoho, ontoereikend zijn voor de gemiddelde Belgische KMO die Exact Online gebruikt voor haar boekhouding. Daarom hebben wij een stukje "middleware" ontwikkeld dat beide systemen optimaal met elkaar integreert.

Geïnteresseerd, of wilt u meer weten?

Contacteer ons