Zoho Analytics is een online software voor Business Intelligence. U genereert snel en gemakkelijk een duidelijke analyse van uw gegevens. Rapporteer op een visuele en inzichtelijke manier via duidelijke dashboards.

Zet uw gegevens om in inzichten

In uw bedrijf heeft u te maken met enorme hoeveelheden data die u op een of andere manier moet verwerken om er inzichten uit te halen. Dankzij Zoho Analytics kan u trends detecteren en opvallende waarden identificeren. Zo ontdekt u essentiële verborgen inzichten.

Gebruik meerdere bronnen

U wil uw bedrijf gezond houden en de belangrijkste cijfers nauwkeurig kunnen opvolgen. Logisch: data is essentieel om belangrijke business beslissingen te kunnen nemen. Om u hierbij te helpen, maakt Zoho Analytics het mogelijk om multifunctionele rapporten en dashboards te genereren met gegevens uit meerdere bronnen.

Zet gegevens om in rapporten en dashboards

Om zo gebruiksvriendelijk mogelijk te kunnen rapporteren, maakt u een persoonlijk dashboard met behulp van een eenvoudige editor. Sleep de visuele elementen naar de plaats waar u het wil en speel met verschillende visualisatiehulpmiddelen.

Laat u helpen door uw persoonlijke assistent

Zia is de slimme Zoho assistent die al uw vragen beantwoordt. Dankzij slimme technologieën zoals kunstmatige intelligentie, machine learning en natuurlijke taalverwerking kan Zia antwoorden in de vorm van rapporten en KPI-widgets. Zo krijgt elke vraag een oplossing.

Werk samen met uw collega’s

U kan uw rapporten gemakkelijk online delen met collega’s. Zo vergemakkelijkt Zoho Analytics de samenwerking. Voeg opmerkingen toe en communiceer met uw collega’s om uw rapporten nog te verbeteren. Om Zoho Analytics optimaal te personaliseren, kan u waarschuwingen instellen die u verwittigen bij afwijkende gegevens.
 

Benieuwd welke bedrijfsinzichten u zal krijgen dankzij Zoho Analytics?

Start uw free trial!