Zoho CRM for Administrators

Deze meerdaagse training leert jou hoe je zelf heer en meester wordt van Zoho CRM.

Beschrijving

Binnen Zoho CRM zijn er meer dan 10 standaard modules voor sales, marketing, klantenservice en voorraadbeheer. De meeste aspecten van deze modules pas je zelf aan naar eigen inzicht en behoeftes. Bovendien zijn er ook nog heel wat aangepaste modules die je makkelijk afstemt op je eigen bedrijf - wat de sector ook is. Tijdens deze opleiding bespreken we de functionaliteiten van elke module en inspireren we je met alle mogelijkheden zodat je het meeste uit je Zoho CRM haalt.

De opleiding Zoho CRM for Administrators is gebaseerd op de officiële en gelijknamige opleiding van Zoho die ze op 3 dagen geeft aan Partners. Wij hebben deze gecondenseerd tot de meest relevante inhoud voor Belgische KMO's zodat we dezelfde opleiding op 2 dagen kunnen aanbieden.

Deze opleiding kan worden gefinancierd met de KMO portefeuille of Cheques-Entreprises. Meer informatie

Doelgroep

Deze cursus is aanbevolen voor:

  • IT managers
  • Medewerkers van de dienst IT
  • Zaakvoerders met affiniteit voor IT
  • Gevorderde gebruikers van Zoho CRM

Datum Locatie Trainer Taal Prijs excl. BTW
Inschrijven
02 dec - 03 dec
Edegem
Michel Van Steenbergen
English
€ 2320
Inschrijven
19 jan - 20 jan
Edegem
Michel Van Steenbergen
English
€ 2320
Inschrijven
18 mei - 19 mei
Edegem
Michel Van Steenbergen
English
€ 2320

Extra informatie m.b.t. COVID-19

We volgens steeds het advies van de lokale overheden nauw op. Indien trainingen niet op locatie kunnen doorgaan, zullen wij steeds overleggen met de ingeschreven deelnemers om deze te verplaatsen naar een ander geschikt tijdstip. Indien de training online doorgaat, splitsen wij deze op in blokken van maximaal 4 uur en wordt de doorloptijd mogelijk verlengd.