8 redenen waarom jouw bedrijf een partner nodig heeft om je Zoho Cloudplatform op te zetten

Zoho is één van de meet complete business apps op de markt waarmee je bijna elke bedrijfstak beheert en verbetert. Zoho telde in 2020 meer dan 60 miljoen gebruikers. Niet zo verbazingwekkend, want met Zoho zijn je mogelijkheden eindeloos: Leads opvolgen, Sales pipelines opzetten, content creëren, marketing automatiseren, klantenservice verbeteren, HR-oplossingen uitrollen en nog veel meer. Aangezien alle producten van Zoho beschikbaar zijn voor een heel scherpe prijs in vergelijking met concurrerende SaaS-bedrijven, kunnen KMO’s efficiënt hun prestaties optimaliseren. Met Zoho One krijg je 50+ applicaties voor een heel interessante prijs. Om je hier wegwijs in te maken, raden we je één van onze Zoho-consultants aan. En wel om volgende redenen…

Waarom de hulp inschakelen van een Zoho consultant?

De juiste implementatie van je Zoho apps is cruciaal voor het succes van je bedrijf. Zoho partner consultants helpen je om de juiste mix van producten te selecteren, implementeren en optimaliseren. Zoho producten zijn enorm gebruiksvriendelijk, Maar de leercurve kan steil zijn als je er niet alle dagen mee bezig bent. Net daarom is een goede partner belangrijk om je team te helpen en te coachen in alle mogelijke toepassingen van Zoho.

BrainSolutions is de grootste Zoho Advanced Partner in België en beschikt naar Gecertifieerde Zoho consultants ook over in-house developers die jouw softwarepakket verder kunnen customizen en/of ontwikkelen naargelang jouw behoeften.

Hieronder ontdek je de acht belangrijkste voordelen waarmee je best rekening houdt als je een Zoho consultant overweegt.

1. Kies de juiste mix van Zoho apps

List of all Zoho apps 2021

Veel bedrijven lopen een groot deel van hun potentiële omzet mis omdat ze interessante Zoho tools laten liggen. Dit is een gemiste kans om prestaties in verschillende stadia van je processen te verbeteren. Aangezien Zoho bijna 50+ verschillende applicaties en duizenden integraties biedt, is het voor bedrijven onhaalbaar om meteen te weten wat wel en niet werkt voor jouw bedrijf.

Net daarom werken onze consultants rechtstreeks met je samen om je behoeften te begrijpen en de juiste mix van producten te selecteren. Weten hoe je verschillende producten kunt integreren en automatiseren, omvat soms ook maatwerkoplossingen indien dit echt nodig is. Wanneer er wijzigingen of updates plaatsvinden, informeren onze consultants je tijdig om de nodige wijzigingen snel door te voeren. Handig, toch?

2. Haal het meeste uit je Zoho software

Elk stukje Zoho software heeft honderden of zelfs duizenden verschillende functies en mogelijkheden. Vermenigvuldig dat nu met het aantal verschillende bedrijfsmodellen en je hebt eindeloze combinaties van oplossingen. Consultants zoeken de meest ideale combinatie voor je uit op maat van je bedrijf.

3. Verminder risico's, fouten en onvoorziene resultaten

Hoewel Zoho applicaties heel eenvoudig zijn in gebruik, is het niet onoverkomelijk dat je fouten maakt. Zoho partners voorspellen dankzij hun ervaring hoe je implementatie later tot problemen voor je bedrijf kan leiden. Om dat te vermijden, vraag je best het advies van onze consultants. Ze kunnen gestructureerde systemen en automatisaties opzetten die ervoor zorgen dat het juiste proces telkens door de juiste medewerkers wordt uitgevoerd. Simpel én snel.

4. Krijg professionele ondersteuning. In jouw taal

Het prijskaartje van Zoho is praktisch onverslaanbaar voor Business software. Bij elke app krijg je gratis basis support in het Engels via mail en soms via chat in India. Dit kan soms voldoende zijn voor simpele vragen. Als je professionele support wil in België kunnen wij dit als Zoho Advanced Partner aanbieden in het Nederlands, Frans en Engels. Mensen die jouw taal spreken, maar die ook je omgeving en cultuur door en door kennen. Ook nog support nodig in het Duits, Spaans of Portugees voor je Zoho apps? Dan hebben we daar de juiste partner voor.

Online-learning-(1).gif

5. Zoho consultants besparen tijd en geld

Omdat consultants elke dag met Zoho producten werken, weten ze hoe ze implementaties moeten uitvoeren zonder langdurig onderzoek. Consultants zijn vooral nuttig wanneer je complexe acties moet ondernemen of tijd wil winnen. Dit omvat het voltooien van integraties, het gebruik van geavanceerde analyses of het schrijven van aangepaste code om te profiteren van Zoho API's (koppeling met software van derden).

Consultants werken niet alleen sneller, ze ontzorgen ook je eigen medewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op datgene waar ze goed in zijn. Bovendien helpen onze consultants ook bij het stroomlijnen van je processen, waardoor je minder geld moet uitgeven aan taken die je kan automatiseren.

6. Krijg hulp bij moeilijke migraties of integraties

De meeste Zoho producten ondersteunen wel honderden integraties, maar soms is maatwerk noodzakelijk. Onze consultants hebben ervaring met het beheren van complexe integraties en migraties, zodat ze deze uitdagingen effectiever en efficiënter kunnen aangaan. Zo zijn ze zelfs gespecialiseerd in integraties op maat. Denk bijvoorbeeld aan een koppeling tussen Exact Online en Zoho Books om je boekhouding efficiënt te laten verlopen of je website

Met Zoho producten zijn integraties meestal heel eenvoudig. De meeste Zoho producten zijn immers ontworpen om samen te werken en zo ondernemers optimale prestaties te bieden. Desalniettemin kunnen integraties lastig worden bij bepaalde software leveranciers.Bij verwaarlozing kan wat begon als een kleine overlast een groot probleem worden. Onze consultants helpen je bij al deze uitdagingen.

7. Ontvang training op maat van je bedrijf

Een belangrijk onderdeel van elk Zoho adviespakket is training en opleiding. Onze Zoho consultants organiseren cursussen, vergaderingen en opleidingen om je teamleden op de hoogte te brengen van de Zoho software die ze gaan gebruiken. Training verminderen de leercurve die gepaard gaat met het gebruik van Zoho applicaties en het geeft je medewerkers de kans om te groeien in hun loopbaan. Wanneer werknemers de juiste training en begrip hebben van de beste werkwijze, zijn ze klaar voor succes. Dit geeft zowel hun productiviteit als moreel een boost. Wist je dat onze opleidingen ook kan betalen met opleidingcheques?

8. Verbeter en verrijk je data

Gegevens zijn één van de belangrijkste bronnen van concurrentievoordeel in de wereld van vandaag, maar zeer weinig bedrijven maken er volledig gebruik van. Onze consultants kunnen je bedrijf leren hoe je optimaal gebruik kunt maken van Zoho's business intelligence en geavanceerde analysetools om je prestaties nauwlettend te volgen. Ze kunnen je Zoho gegevens ook analyseren of live monitoren . Dit soort rapportages geeft je dieper inzicht in je KPI's, bedrijfsprocessen en uiteindelijk winst of verlies.

Pitch-meeting.gif

Wilt u zelf aan de slag?

Neem contact op en we helpen u met plezier vakkundig verder.

Vraag uw gratis Health Check aan