Visualiseer je CRM-data op een unieke manier met de nieuwe Zoho CRM Canvas Builder

De tijd van saaie CRM-schermen met rijen aan data is voorbij. Met de nieuwe Zoho CRM Canvas Builder visualiseer je CRM-data op een unieke manier, aangepast aan jouw noden!

Bekijk de introductievideo hier:

Wat is Canvas?

Canvas is een ontwerpsysteem ingebouwd in Zoho CRM, waarmee je de gebruikersomgeving van je Zoho CRM kan inrichten alsof het een blanco canvas is. Met Canvas kon je al de lijstweergave van de verschillende modules in Zoho CRM naar wens inrichten. En met deze enorme update brengt Zoho de designvrijheid van Canvas ook naar de detailpagina's van jouw CRM. Met het nieuwe Canvas kan je ook de detailpagina's van Zoho CRM helemaal inrichten zodat het aansluit bij de noden en voorkeuren van je onderneming.

Design is erg subjecief, en daarom geeft Canvas je een waaier aan opmaakmogelijkheden om een prachtige interface te crëeren. Dit is bijvoorbeeld hoe een standaard contactpagina kan worden herontworpen met de nieuwe Canvas builder.

UI_change.gif

Indrukwekkend, toch?

Hoe werkt Canvas?

Zoho CRM legt de lat meteen heel wat hoger voor wat betreft de mogelijkheden tot aanpassing van je een CRM-software. Met Canvas kan je de gegevens in je CRM weergeven zoals je nooit voor mogelijk hield.

Een nieuw Canvas aanmaken doe je eenvoudig vanuit de detailpagina van een contact. Alle velden, gekoppelde lijsten, knoppen en andere componenten worden weergegeven in een links zijpaneel, met alle data intact. Een blanco canvas verschijnt aan de rechterkant en laat je toe om je creativiteit de vrije loop te laten terwijl je de componenten op hun plaats schikt. Met Canvas laat je data en design elkaar ontmoeten.
 

Screenshot 2020-11-25 at 12.45.07 PM.png

Met de nieuwe Canvas Builder is Zoho CRM is de meest aanpasbare CRM-toepassing in de markt op dit moment, om 2 redenen: wat het kan en het de manier waarop.

1) Het is super eenvoudig in gebruik 

Je hoeft geen programmeur of ontwerper te zijn om Canvas te gebruiken. Het enige wat je nodig hebt is een beetje goede smaak. De verschillende componenten zet je op hun plek met klikken en slepen. Daarna geef je ze een opmaak naar wens, en dat is het! Je kan een volledig nieuw scherm ontwerpen in enkele klikken, zonder ook maar één enkele regel programmacode te schrijven.

Benieuwd? Bekijk onderstaande afspeellijst voor een indruk van de mogelijkheden!

2) Het is super aanpasbaar

Canvas biedt een enorme waaier aan creatieve mogelijkheden waarmee je elk scherm tot in het kleinste detail kan ontwerpen. Je kan werken met kleur, met verschillende plaatsingen van je data en teksten, toevoegen van designelementen zoals randen, schaduw, afgeronde hoeken, afbeeldingen en veel meer. Geen enkele andere CRM biedt zoveel opmaakmogelijkheden.

Hoe kan Canvas jou helpen?

Canvas laat je toe een CRM te bouwen zoals je hem verkiest. Één van de grootste uitdagingen voor bedrijven is hun medewerkers te laten werken via het CRM. Vaak ervaart men de gebruikersomgeving als complex, en niet aangepast aan de specifieke noden van de medewerkers en/of de sector.

Elke CRM ziet er eigenlijk hetzelfde uit, rijen aan data op een witte achtergrond met een menu in contrasterende kleur bovenaan en aan de zijkanten. Het ziet er nogal flets uit allemaal. Met Canvas geeft Zoho CRM je alle tools om het CRM in te richten naar jouw smaak en noden. Hier is waarom Canvas jouw medewerkers kan helpen bij hun dagelijkse taken:

1) Een cleanere, meer toegepaste CRM interface

Je medewerkers brengen heel wat van hun werkuren door met Zoho CRM. Het is dan ook een logische keuze om hen een CRM te geven dat ze niet met tegenzin gebruiken. Dankzij Canvas kan je een CRM bouwen dat aangenaam is om mee te werken, snel te doorzoeken, niet overladen met informatie, en veel meer. Dit geeft de productiviteit van je medewerkers een boost.

2) Voor jouw sector, voor jou.

Elke sector is anders, en elke onderneming is uniek. Geen enkele bestaande CRM-oplossing is perfect op maat van jouw onderneming, het komt vaak neer op individuele voorkeuren. Canvas helpt je een versie van CRM te te maken die niet alleen aangepast is aan jouw sector maar ook aan aan de standaarden, noden en de bedrijfscultuur van je onderneming.

Zoho CRM biedt met Canvas een unieke functionaliteit, waar geen enkel concurrerend CRM een antwoord op biedt. Dit wordt de nieuwe standaard voor aanpasbaarheid van CRM, en we zijn enthousiast het nieuws met jou te kunnen delen.

Wat vind je ervan?
 

Wat is de volgende stap?

Zoho CRM werkt al aan verschillende nieuwe toevoegingen voor Canvas, waaronder:
1) Gallery - voorgebouwde templates waarmee je snel aan de slag kan
2) Voorwaardelijke opmaak - Dynamische stijlen gebaseerd op criteria
3) Copy customization - Dupliceer Canvas views tussen verschillende accounts


Insurance.png

Probeer Canvas nu!

Ben jij even enthousiast om in Canvas te duiken als wij? Neem contact op en we bekijken samen de mogelijkheden van Zoho CRM en Canvas voor jouw toepassing.

Wil jij ook een boeiende carrière uitbouwen in een groeiend bedrijf?

Kijk dan zeker eens naar onze vacatures!

Vraag uw gratis Health Check aan