Grote veranderingen bij BrainSolutions!

Om u nog beter te kunnen ondersteunen in de huidige en toekomstige businessuitdagingen, splitsen we onze kernactiviteiten - web-based softwareoplossingen en IT support - op.

Bij BrainSolutions staan we geregeld stil bij innovatie om vooruit te gaan. Doorheen ons 20-jarig bestaan zijn we dan ook sterk gegroeid als organisatie.
Enerzijds breidden we onze web-based oplossingen uit, anderzijds zorgden we voor meer persoonlijke ondersteuning en advies. In het kort: alles om ervoor te zorgen dat u efficiënter en productiever kunt werken.

Om u nog beter te kunnen ondersteunen in de huidige en toekomstige businessuitdagingen, splitsen we onze kernactiviteiten - web-based softwareoplossingen en IT support - op.

BrainSolutions focust voortaan 100% op web-based softwareoplossingen. We geloven er sterk in dat we met deze oplossingen onze klanten kunnen helpen om hun uitdagingen voor de toekomst efficiënt aan te gaan. Dat doen we met kant-en-klare softwarepakketten, custom development software of een combinatie van beide. Staat u met uw onderneming ook voor enkele bedrijfsuitdagingen die u samen met BrainSolutions wil aanpakken? Dan kan u nog steeds terecht bij ons 10-koppig team via info@brainsolutions.be. Voor bestaande klanten met supportvragen over web-based software stuurt u een mail naar support@brainsolutions.be 

Omdat we ons als BrainSolutions echt willen focussen op web-based software oplossingen, hebben we ervoor gekozen om onze IT Supportafdeling over te dragen aan IT Unit (www.itunit.be). Dit bedrijf is gespecialiseerd in (installatie van) hard - en software, clouddiensten en netwerkbeheer. We nemen de tijd om onze kennis van uw dossier aan IT Unit door te geven. Zo bent u zeker van dezelfde kwalitatieve ondersteuning. Voor u als klant verandert dus enkel uw contactpersoon. Voor uw vragen m.b.t. netwerkbeheer en installatie kunt u voortaan terecht bij het team van Wilm Thys via support@itunit.be of +32 3 747 47 44. Patrick heeft het team van IT Unit vervoegd.

Hebt u nog vragen over de overdracht van uw dossier?

Neem contact met ons op